Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Street events στο πλαίσιο του προγράμματος Authenticities «Θεσσαλονίκη Πόλη Αυθεντική»

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης διοργανώνει street events στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στις 11 και στις 18 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος Authenticities: «Θεσσαλονίκη, Πόλη Αυθεντική».

Με live μουσική από τον παραγωγό Dj Γιάννη Τσιμίνα, ο οποίος θα διασκεδάσει τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης με τις μουσικές επιλογές του, και με συνεργάτες του Οργανισμού που θα υποδέχονται στο ειδικά διαμορφωμένο stand προβολής του Authenticity Θεσσαλονίκη, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για την αγορά αποκλειστικά αυθεντικών προϊόντων αλλά και να παραλάβει δώρα.

Η Θεσσαλονίκη «Πόλη Αυθεντική» συνεχίζει και προβάλλει το μήνυμα «Το αυθεντικό είναι αιώνιο» και ενισχύει την προσπάθεια πάταξης των αρνητικών επιπτώσεων της παραποίησης/απομίμησης στα εμπορεύματα και στις υπηρεσίες.

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας συνεχίζει τη συνεργασία του, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης σε θέματα που αφορούν την καταπολέμηση του παραεμπορίου, την καλλιέργεια κουλτούρας αγοράς αποκλειστικά αυθεντικών προϊόντων, τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας καθώς και τη συμβολή όλων στην προστασία της Διανοητικής Ιδιοκτησίας.

Πρόγραμμα μουσικών street events στον Πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας:
Σάββατο, 11.12.21, 12.00 – 14.00 Dj Γιάννης Τσιμίνας
Σάββατο, 18.12.21, 12.00 – 14.00 Dj Γιάννης Τσιμίνας

Η εφαρμογή Authenticity Thess προσφέρεται δωρεάν, για να την κατεβάσετε στο κινητό σας (iOS&Android), για καταγγελία περιστατικών παραγωγής, εμπορίας και διακίνησης παραποιημένων αγαθών μόνο στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.com.mycompany.authenticitythessaloniki&hl=en_NZ&gl=US.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ