Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
18.7 C
Thessaloniki
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
spot_img

Έκθεση Λαϊκή Τέχνη στο Metropolitan Expo Center 

Έπειτα από ένα χρόνο αναβολής εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, η μεγάλη έκθεση Λαϊκή Τέχνη ανοίγει ξανά τις πύλες της στους επαγγελματίες του τουριστικού εμπορίου για να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο ευρύ κοινό.

Για ακόμα μια φορά το Covid Shield Metropolitan Expo Center θα φιλοξενήσει την έκθεση θεσμό πλέον για το τουριστικό εμπόριο, από τις 12 έως και τις 16 Ιανουαρίου 2022. Μια έκθεση που από το 1983 όπου έλαβε χώρα ενισχύει τις Β2Β επαφές, εντυπωσιάζοντας άπαντες με την πληρότητα της, αλλά και την ποιότητα εκθετών και εκθεμάτων.

Και φέτος αναμένεται να δώσουν το παρόν οι μεγαλύτεροι βιοτέχνες τουριστικών ειδών με τις δημιουργίες τους να αποτελούν πόλο έλξης για τους εμπορικούς επισκέπτες όλης της χώρας και τους επιχειρηματίες στον τομέα της λιανικής πώλησης τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν κεραμικά, δερμάτινα είδη, τουριστικά ενδύματα, εικόνες, χειροποίητα διακοσμητικά, αγάλματα – γλυπτά, διάφορα χάλκινα και μπρούτζινα αντικείμενα.

Με τον τουρισμό να αποτελεί τον κύριο πυλώνα της ελληνικής οικονομίας, η έκθεση Λαϊκή Τέχνη είναι το σημείο επαφής των επαγγελματιών του κλάδου που θέλουν να είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων, προσφέροντας ότι καλύτερο στο καταναλωτικό τους κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ