Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Mesogeios στο Le Cercle de Salonique

Οι Mesogeios συνεχίζουν τις εξαιρετικές ζωντανές τους εμφανίσεις και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου θα βρίσκονται στο Le Cercle de Salonique (Βασιλέως Ηρακλείου 7, Θεσσαλονίκη), με διάθεση να μεταδώσουν την αύρα των ήχων της μεσογείου, με εορταστική διάθεση και ethnic jazz αισθητική!
Παράλληλα θα παρουσιάσουν ζωντανά για πρώτη φορά στην πόλη τους το νέο τους τραγούδι “Samba Χορεύει”, που από την πρώτη ακρόαση, «έκλεψε» την καρδία και την αγάπη ακροατών και ραδιοφώνων! Οι Mesogeios επί σκηνής υποστηρίζουν ένα διεθνές, πολύγλωσσο ρεπερτόριο (ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά, γαλλικά, πορτογαλικά και αραβικά τραγούδια) με έντονο το στοιχείο της Jazz και του αυτοσχεδιασμού, σε ρυθμούς Latin, Bossa, Swing, Samba. Στο μουσικό τους “ζωντανό καμβά” υπάρχουν πολλές original διασκευές της ελληνικής ρεμπέτικης και παραδοσιακής μουσικής σε χαρακτήρα Jazz & Swing, αλλά και δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις. Όλο το παραπάνω εκρηκτικό μουσικό μπλέντερ είναι υπεύθυνο για να δημιουργήσει μια ξεχωριστή βραδιά!
Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στο Le Cercle de Salonique οι Mesogeios θα χορέψουν Samba την καρδία μας, χαρίζοντας μας ακόμα μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε!
Mesogeios – Samba Χορεύει (Digital Single)
Κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records
Μουσική – Στίχοι: Άσπα Μαυρίδου | Ενορχήστρωση: Χρήστος Δίγκας
YouTube Link: https://youtu.be/fuQObJ-yFTM (Official Video Clip)Κυριακή 19 Δεκεμβρίου
Mesogeios Live @  Le Cercle de Salonique
(Βασιλέως Ηρακλείου 7, Θεσσαλονίκη)
Έναρξη 20:00 | RSV: 6986501244

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ