Έκθεση Κεραμικής από την ομάδα “Έκκεντρο” και την «ΠερίΤέχνης Έργα»

Έκθεση Κεραμικής από την ομάδα “Έκκεντρο” και την «ΠερίΤέχνης Έργα»

Από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2021 και μέχρι Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί έκθεση κεραμικής από την ομάδα κεραμιστών «έκκεντρο». Οι κεραμίστες που θα λάβουν μέρος,είναι όλοι επαγγελματίες και είναι οι εξης:Αναγνώστου Ανδρέας, Γεωργίου Σωτηρία, Ιωαννίδου Κατερίνα, Καραβάτου Αλίκη, Μαυρουδής Θωμάς, Σουλτάνη Ανθή, Συντριβάνη Όλγα, Χαριστούν Αστερία, Χατζητάτση Λίνα, Χουλιαροπούλου Δέσποινα και Willis Χριστίνα.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Συλλόγου Φίλων Τέχνης «ΠερίΤέχνης Έργα» που βρίσκεται στην οδό Βοσπόρου 114 Κάτω Τούμπα. Ώρες λειτουργίας 12 μμ – 8 μμ εκτός Κυριακής, Δευτέρας και εορτών.
Ο χώρος και ο σύλλογος είναι καινούριοι και παρέχει όλες τις ανέσεις που χρειάζεται ένας καλλιτέχνης για να δημιουργήσει, διδάξει αλλά και να εκθέσει την τέχνη του.
Θα λειτουργήσει σχολή κεραμικής για παιδιά προς το παρόν και στο μέλλον για ενήλικες.Επίσης γίνονται σεμινάρια κεραμικής,μεταλλικών κοσμημάτων,βιτρώ,ζωγραφικής,αγιογραφίας κτλ. και φυσικά ανάλογος εκθεσιακός χώρος… Σκοπός του συλλόγου η ανάπτυξη και διάδοση όλων των τεχνών,σύσφιξη σχέσεων και οργάνωση εκδηλώσεων.
Διατίθενται ατομικοί πάγκοι εργασίας,χώροι εναπόθεσης έργων,Καμίνια κεραμικής,τροχοί αγγειοπλαστικης, 24ωρη φύλαξη και πολλά αλλά που θα ανακαλύψει ο ενδιαφερόμενος καλλιτέχνης όταν μας επισκεφτεί!
Πρόεδρος του συλλόγου Κεραμυδάς Γεώργιος.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 694 783 3647
Σύλλογος Φίλων Τέχνης “Περί Τέχνης Έργα”
φωτογραφία από τη σελίδα του συλλόγου στο fb