Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
17.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img

Ο «Χαμόδρακας» μαγειρεύει… για το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα»

Αυτές τις γιορτές ο «Χαμόδρακας» συναντά το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα» για να δώσει χαμόγελα και ελπίδα. Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, ένα μενού φτιαγμένο με αγάπη περιμένει τους επισκέπτες στην χειμερινή, ζεστή του σάλα.

Από τα έσοδα του γιορτινού μενού, το 40% θα δοθεί στο Ορφανοτροφείο «Μέλισσα» και τα κορίτσια του για κάθε είδους ανάγκη, σε μια περίοδο που οι δυσκολίες δίνουν και παίρνουν. Το μενού θα συνοδεύεται από κρασιά του Οινοποιείου Τσικρικώνη.

Στον χώρο θα βρεθούν οι άνθρωποι από την «Μέλισσα» και όλοι μαζί θα κάνουμε την βραδιά -εκτός από νόστιμη- ξεχωριστή! Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί μέρος των ευρύτερων εκδηλώσεων για τα «100 χρόνια Χαμόδρακας».

Η «ΜΕΛΙΣΣΑ» είναι… μια μεγάλη καρδιά και μια ζεστή αγκαλιά. Μια αγκαλιά που κλείνει μέσα της τα παιδιά εκείνα που ξέχασαν να χαμογελούν, τα παιδιά που είναι τρομαγμένα, τα παιδιά που είναι μόνα. Είναι το σπιτικό που προσφέρει φροντίδα και προστασία σε παιδιά, που από πολύ τρυφερή ηλικία τα στερήθηκαν. Είναι ο φορέας που ιδρύθηκε και λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1921, και δίνει καθημερινό αγώνα για να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στα παιδιά εκείνα που τον έχουν ανάγκη.

http://www.stegimelissa.gr/

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΝΟΥ/ΑΤΟΜΟ : 60 €

ΧΑΜΟΔΡΑΚΑΣ – SEAFOOD & MORE

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ | Μανώλη Γαγύλη 13, Καλαμαριά

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ| 2310447943

FB | https://www.facebook.com/HamodrakasSeafoodRestaurant

INSTAGRAM | Hamodrakas Seafood Restaurant

WEBSITE | http://hamodrakas.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ