Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
15.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Γεύματα αγάπης από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος

Πλήρες μενού σε τριακόσιους (300) συνανθρώπους μας προσέφερε, – εν’ όψει των Χριστουγέννων -, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, στο συσσίτιο της εκκλησίας Οσίας Ξένης Χαριλάου και στον Δήμο Παύλου Μελά. Επιπλέον, δόθηκαν συνολικά εκατό (100) κουτιά με χριστουγεννιάτικα γλυκά στα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο και στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου και της «Κιβωτού του Κόσμου» Βόλου.

Τα γεύματα αγάπης προετοιμάστηκαν στο εργαστήριο της  Xούτος Catering από ομάδα της Λέσχης, υπό τον Executive Chef Δόση Κωνσταντίνο.

Η προσφορά έγινε στα πλαίσια των ανθρωπιστικών δράσεων της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, η οποία περιλαμβάνει στους σκοπούς της, εκτός από την διάδοση της ελληνικής κουζίνας σε διεθνές και τοπικό επίπεδο, την στήριξη των ευπαθών ομάδων και τη συμμετοχή σε κοινωνικές παρεμβάσεις αλληλεγγύης.

Η Λέσχη ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες που τη στήριξαν στην προαναφερόμενη δράση: Τροφό ΄94, Φρεσκούλης, Provil, Αφοί Γαλή, ΖεοBakers, Χούτος Catering, Μπουγάτσα Σέρρες, Κοντόπουλος Εξοπλισμοί και E-Plastics.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ