Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων ο Σταύρος Καλαφάτης

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και είχε συνάντηση με τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχο  Νικόλαο Αθάνατο, τον Διοικητή της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Θεσσαλονίκης, Αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Δαδούδη και τον Υποδιοικητή της, Πύραρχο Θεόδωρο Κοσμίδη.

Σε δηλώσεις του τόνισε: «Τις Άγιες αυτές ημέρες χιλιάδες συμπολίτες μας δεν βρίσκονται στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους, αλλά στις επάλξεις του καθήκοντος. Έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε έκτακτη ανάγκη της καθεμιάς και του καθενός μας. Είναι οι γυναίκες και οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος. Είναι αυτοί που δίνουν καθημερινά  -σε συνθήκες υψηλού κινδύνου- μάχες για την προστασία της ζωής, της περιουσίας και της φυσικής κληρονομιάς της Πατρίδας μας. Αναγνωρίζουμε την αυταπάρνηση, τη λεβεντιά, τη μεγάλη προσφορά τους. Τους ευχαριστούμε και  τους ευγνωμονούμε. Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά, καλή χρονιά σε όλες και όλους! Με υγεία και κάθε καλό για τους ίδιους και τις οικογένειές τους».

Ο κ. Καλαφάτης είχε συνάντηση και με εκπροσώπους της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Καλαφάτης επισκέφθηκε ακολούθως τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και είχε συνάντηση με τον Διευθυντή της, Υποστράτηγο Γεώργιο Δούβαλη.

Κατά την επιστροφή του στο Διοικητήριο, όπου στεγάζεται ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών, τον κ. Καλαφάτη ανέμεναν μαθήτριες και μαθητές του 55ου Δημοτικού Σχολείου για να του πουν τα κάλαντα. Ο Υφυπουργός Εσωτερικών ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο, με υγεία, καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένο το 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ