Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
24.5 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
spot_img

Μεγάλη δωρεά του Σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι” στο “Παπανικολάου”

Οκτώ τροχήλατες βάσεις οξυγόνου και ειδικό τραπέζι ιατρικών εργαλείων για τον αξονικό τομογράφο προσέφερε στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” το Σωματείο κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης “Μονοπάτια και Στόχοι”, αισθανόμενο τις ανάγκες των ασθενών συνανθρώπων μας και την ταλαιπωρία που υφίστανται κατά την νοσηλεία τους, εξαιτίας των ελλείψεων σε υλικοτεχνική υποδομή.

Έτσι, προέβη στην συμβολική και ουσιαστική κίνηση της προαναφερόμενης δωρεάς, υποστηρίζοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τις Πτέρυγες Covid-19, την Πνευμονολογική Πτέρυγα και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του “Παπανικολάου”.

“Προσπαθούμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση και μας έχουν ανάγκη. Από την πρώτη ημέρα της σύστασης του Σωματείου μας δίδουμε βαρύτητα σε δράσεις που αφορούν στον τομέα της υγείας.

Με το ξέσπασμα της πανδημίας έχουμε εντείνει τις προσπάθειες μας, ώστε να ενισχύσουμε, με κάθε πρόσφορο μέσο, τα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής μας”, αναφέρει η κ. Ειρήνη Παπαδάκη, Πρόεδρος του Σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι”.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Παπανικολάου” εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Σωματείο, για την δωρεά του.

Δείτε τις δράσεις του σωματείου: ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ