Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Κατέθεσε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου η 24χρονη για φραστική επίθεση από δικηγόρο

Έκκληση σε όλες τις γυναίκες που βίωσαν αντίστοιχα περιστατικά με την ίδια «να μιλήσουν ώστε αυτά να σταματήσουν», απηύθυνε η 24χρονη, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τρία άτομα, την Πρωτοχρονιά σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Η 24χρονη προέβη στην παραπάνω δήλωση εξερχόμενη από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου κλήθηκε το πρωί να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται, με εισαγγελική εντολή, σχετικά με τη φραστική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο, συνήγορο προανακριτικά του 27χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού.

Στο επίκεντρο της συγκεκριμένης έρευνας είναι το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας, ενώ θα κληθεί να καταθέσει κι ο δικηγόρος ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινης πράξης (ανωμοτί).

Το μεσημέρι, η 24χρονη θα βρεθεί στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου κλήθηκε σε συμπληρωματική κατάθεση -παρουσία ψυχολόγου- από την 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, στα χέρια της οποίας βρίσκεται η δικογραφία για τον βιασμό.

πηγή: Στ. Τζ. ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ