Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας «Δημοτικής Συνεργασίας Αμπελοκήπων-Μενεμένης» 2022

Στην θεατρική σκηνή «Σοφία Βέμπο» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 6/2 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Πολιτών «Δημοτική Συνεργασία» του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης από τον επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Α’ Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ, Λάζαρο Κυρίζογλου.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο πατέρας Ιερόθεος εκπρόσωπος του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής ευλόγησε τη βασιλόπιτα της παράταξης. Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε σχετικό βίντεο με τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής και ομιλία του κ. Κυρίζογλου ο οποίος αναφέρθηκε συνοπτικά στα έργα και στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν  στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, στη συνέπεια και στη συνέχεια του έργου της παράταξης η οποία έχει αποδείξει ότι κάνει πράξη τις υποσχέσεις της, μιλάει με το έργο της.

Επίσης ευχαρίστησε τους περιορισμένους συμμετέχοντες (κλήθηκαν μόνο οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής περιόδου 2019-2023), λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Κλείνοντας την ομιλία του ο  κ. Κυρίζογλου αναφέρθηκε στην δολοφονία του 19αχρονου  φοιτητή Άλκη από συμμορία δολοφόνων. Καταδίκασε κάθε μορφή βίας (λεκτική, σωματική, ρατσιστική κλπ) από οποιονδήποτε και από οπουδήποτε κι αν προέρχεται. Εξέφρασε στους οικείους του Άλκη τα πλέον θερμά συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη όλων και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμή της μνήμης του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ