Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Εναρκτήρια εκδήλωση της «Αντιγόνης» για τη διαχείρηση των οικιακών αποβλήτων

Την εναρκτήρια εκδήλωση του έργου «Μειώνω-Επαναχρησιμοποιώ-Ανακυκλώνω- Κομποστοποιώ στο Δήμο Δέλτα» διοργανώνει την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου (Αλεξάνδρου Παπάγου 7) η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “ΑΝΤΙΓΟΝΗ – Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για τον Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη Μη Βία” (ΑΝΤΙΓΟΝΗ).
Σκοπός του έργου με τίτλο «Μειώνω-Επαναχρησιμοποιώ-Ανακυκλώνω- Κομποστοποιώ στον Δήμο Δέλτα», με ακρωνύμιο «Κ.Α.Μ.Ε.», που υλοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2021 στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος: «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2020» -ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3: “ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , είναι η ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινού ώστε να επιτευχθεί η ενεργή συμμετοχή αυτών στις προσπάθειες για την ορθολογική και βιώσιμη διαχείριση των οικιακών αποβλήτων στο Δήμου Δέλτα.
Στην εκδήλωση πρόκειται να παρουσιαστούν από τους εταίρους του έργου οι δράσεις που έχουν υλοποιηθεί μέχρι τώρα, αλλά και τα επόμενα βήματα που θα πραγματοποιηθούν στο εγγύς μέλλον, με ορίζοντα την υλοποίηση όλων των επιμέρους στόχων που έχουν τεθεί.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης την Πέμπτη 24.02.2022, στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου, στην Αλεξάνδρου Παπάγου 7, στις 17:00. Ο Δήμαρχος Δέλτα, κύριος Ιωάννης Ιωαννίδης θα δώσει το παρόν και θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη της εκδήλωσης.
Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης σε ισχύ, ή αρνητικού rapid test διάρκειας 48 ωρών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης
16:30-17:00 Καλωσόρισμα- Έλεγχος Πιστοποιητικών
17:00-17:10 Χαιρετισμός-Έναρξη Εκδήλωσης
Δήμαρχος Δέλτα κος Ιωάννης Ιωαννίδης
17:10-17:20 Εισαγωγή- Λίγα λόγια για το έργο
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κ.Α.Μ.Ε.: Θοδωρής Διαμαντόπουλος, ΑΝΤΙΓΟΝΗ
17:20-17:30 Ο ρόλος του Δήμου Δέλτα στο έργο
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος,κος Γιώργος Κυριακίδης
17:30-17:50 Ο ρόλος της ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ στην εξέλιξη του έργου
Εκπαιδεύτριες έργου Κ.Α.Μ.Ε.: Αθηνά Μοτσιοπούλου και Τάνια-Μαρία Γκουζούμα, ΑΝΤΙΓΟΝΗ
17:50-18:10 Ο ρόλος της Οικολογικής Κίνησης – Εξέλιξη παραδοτέων
Υπεύθυνη Επικοινωνίας έργου ΚΑΜΕ, Ελίτα Φασούλα, Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης
18:10-19:00 Ανοιχτή συζήτηση – coffee buffet, δηλώσεις συμμετοχής στα εργαστήρια ενηλίκων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ