Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Προσκεκλημένος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης ο δημοφιλής Vlogger Μάνος Λιανόπουλος

Ο αγαπητός youtuber Μάνος Λιανόπουλος φιλοξενήθηκε από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και περιηγήθηκε στα γευστικά hot spots της πόλης που της έχουν κάνει διάσημη σ ‘όλη την υφήλιο.
Ο γνωστός στο πανελλήνιο ταξιδευτής ήρθε στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να προβάλει τις ιδιαίτερες γαστρονομικές πτυχές της καθώς και τους οινικούς θησαυρούς της στα οινοποιεία Γεροβασιλείου και Κτήμα Φλόριαν.
Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού τον γνωστό youtuber και travel vlogger και συζήτησαν τις σύγχρονες ψηφιακές τάσεις προβολής του προορισμού.
Ο Μάνος Λιανόπουλος είναι γνωστός για το ιδιαίτερο τρόπο που προβάλει τις περιοχές που επισκέπτεται, στα εξαιρετικά βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι του tripment στο youtube, με 64.000 εγγεγραμμένους χρήστες.
Κατά την διάρκεια της διαμονής του στη Θεσσαλονίκη στο Colors Urban Hotel, επισκέφθηκε τον Μητροπολιτικό Οργανισμό Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης MOMus, παρουσιάζοντας εκτενώς τη Συλλογή Κωστάκη.
Τα βίντεο που δημιουργεί ο Μάνος Λιανόπουλος εκτός από το youtube μεταδίδονται σε κανάλια σε όλη την Ελλάδα : Rise TV (Αττική, Εύβοια), Νέα Τηλεόραση Κρήτης (Κρήτη + Cosmote TV), Αιγαίο TV (Δωδεκάνησα, Ικαρία, Σάμο + Cosmote TV / ΗΠΑ & Καναδά μέσω δορυφόρου), Star Κεντρικής Ελλάδος (Στερεά Ελλάδα + Cosmote TV), και Syros TV (Κυκλάδες), TV100 (Θεσσαλονίκη).

Δείτε τα επεισόδια εδώ:
https://youtu.be/ZrBTtotIidM
https://youtu.be/CNRPKGwoT2I

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ