Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

“Χωρίς Προορισμό” στον Πολυχώρο Τέχνης Πράξις

Η παράσταση “Χωρίς Προορισμό” ανεβαίνει στον Πολυχώρο Τέχνης Πράξις ( Γενναίου Κολοκοτρώνη 12, Κουκάκι, τηλ. 6940739441).

Σ’ αυτόν τον κόσμο γεμάτο επιλογές, όνειρα, αγάπη και περιπέτεια στόχους για το αύριο του κάθε ανθρώπου, όταν γυρίσει το κλειδί μέσα σου ξαφνικά βρίσκεσαι χωρίς τίποτα στο χάος του περιορισμένου παράλληλου κόσμου, ενός ψυχρού δωματίου.Πατάς σε ραγισμένο γυαλί που με το κάθε σου βήμα είναι έτοιμο να σπάσει και να πέσεις στο απόλυτο κενό.

Ένα φρενοκομείο με τέσσερις δυνατές και παράλληλα χαμένες προσωπικότητες κολλημένοι στο ρόλο που σημάδεψε για τα καλά τη ζωή τους. Τέσσερις μονόλογοι απο τρείς μοναδικούς συγγραφείς διαφορετικών εποχών,Ίψεν ,Ντοστογιέφσκι, Βαβλίδας, ενώνονται, καθώς η ανάγκη του ανθρώπου να βρει προορισμό στη ζωή, παραμένει για όλους αέναη.

 

Ταυτότητα παράστασης:

Επιμέλεια μουσικής: Νίκος Τουλιάτος

Σκηνοθεσία: ομαδική

Ερμηνεύουν:

Γιάννης Αργυρίου

Ειρήνη Καπελώνη

Νίκη Νικολούδη

Ντομένικα Ρέγκου

Νίκος Τουλιάτος

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά του στην σκηνοθεσία τον Γιώργο Ρούφα.

Παραγωγή:Κοινότητα Τέχνης Πράξις

Διάρκεια: 60 λεπτά

Λόγω περιορισμένων θέσεων απαραίτητη κράτηση.

Εισιτήριο: Ενιαίο 10 €

Από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2022 και κάθε Δευτέρα

Πολιτιστικός Χώρος Πράξις

Γενναίου Κολοκοτρώνη 12 Κουκάκι

Ώρα έναρξης 20:00

“Διαβεβαιώνουμε το κοινό μας ότι στο Πολυχώρο Πράξις, τηρούνται αυστηρά όλα τα νέα υγειονομικά μέτρα.Λειτουργούμε ως Αμιγής Χώρος.Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού ή

[β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας .

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή.

Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετράωρου, στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα”.

 

Πληροφορίες – κρατήσεις:

Τηλ: 6986118744 e-mail: ihopioiteam@gmail.com

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ