Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Η Μάσα και ο Αρκούδος στο θέατρο Metropolitan

Η νέα παραγωγή από την Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης με τίτλο «Η Μάσα και ο Αρκούδος 3 “Στη μέση του πουθενά”», βασισμένη στο γνωστό λαϊκό Ρώσικο παραμύθι θα συνεχίσει για δύο ακόμη παραστάσεις την Κυριακή 6 Μαρτίου στο Metropolitan the Urban Theater (Αλ. Φλέμινγκ 2 Τηλέφωνο: 2311-284773).

Το αχτύπητο, αγαπημένο δίδυμο μικρών και μεγάλων, η Μάσα και ο Αρκούδος, επιστρέφει σε νέες περιπέτειες…

Η μικρή Μάσα, το σκανταλιάρικο ζιζάνιο με την αστείρευτη ενέργεια, αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον καλύτερό της φίλο, τον «φοβερό» Αρκούδο και να τον επισκεφθεί στο σπίτι του, που βρίσκεται στο τέρμα του δάσους.

Συνταξιδιώτες της σε αυτή τη συναρπαστική διαδρομή, είναι ο καλός της φίλος Ζαχαρίας, που όνειρό του είναι να γνωρίσει και αυτός από κοντά τον περίφημο Αρκούδο!

Τα δυο παιδιά λοιπόν, ξεκινούν γεμάτα ανυπομονησία για το υπέροχο ταξίδι τους!

Θα πάνε όμως τα πράγματα όπως τα οργάνωσε η Μάσα;

Μπορεί όντως να διασχίσει ολόκληρο το δάσος και να θυμηθεί το δρόμο για το σπίτι του Αρκούδου;

Ένα δάσος κρύβει πάντα, πολλούς κινδύνους αλλά και πολλές εκπλήξεις!

Οι μικροί μας φίλοι θα μπλεχτούν σε μπελάδες και θα έχουν πολλές διαφορετικές συναντήσεις στη διάρκεια της διαδρομής τους! Άλλοι είναι φίλοι τους και θέλουν να βοηθήσουν, άλλοι πάλι… όχι και τόσο!!

Η ξεκαρδιστική περιπέτεια της μικρής μας εξερευνήτριας και της θεότρελης παρέας της, διδάσκει σε μικρούς και μεγάλους πως όσο δύσκολη, όσο τρομακτική κι αν μας φαίνεται μια κατάσταση, με χαμόγελο, καλούς φίλους και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, βγαίνουμε πάντα νικητές!

Ελάτε λοιπόν να ταξιδέψουμε μαζί σε ένα μαγευτικό ταξίδι, γεμάτο γέλιο, χορό, τραγούδι αλλά και σημαντικά μηνύματα, μαζί με τη Μάσα, τον Αρκούδο και τη φανταστική παρέα τους!

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Διασκευή – Στίχοι: Βούλα Γιαγκάζογλου Παπούδα

Σκηνοθεσία: Ανδρονίκη Μαλακόζη

Μουσική: Κώστας Εκλεκτός

Χορογραφίες: Χρήστος Μυλωνάς

Μάσκες: Anna Wasiac

Σκηνικά-Κοστούμια: Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης

Ήχος-Φώτα: Βλάσης Αράπογλου.

 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Δήμητρα Θεοδουλίδου, Ευθύμης Ιωαννίδης, Θεοχάρης

Μπαϊρακταρίδης, Γεωργία Ποντσουκτσή, Τάσος Ταλιανίδης

 

Χρήσιμα

Παραστάσεις: Κυριακή 6 Μαρτίου στις 11.30 και στις 17.30.

Είσοδος από 8 ευρώ. Προπώληση μέσω viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου (2311 284 773)τις ώρες 10.30-13.30.

 

Κανόνες Λειτουργίας Θεάτρου

Το Metropolitan: The Urban Theater μέχρι νεοτέρας θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως με το εμβόλιο κατά της COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου τριμήνου.

Κατά την είσοδο των θεατών από 12 ετών και άνω στους χώρους, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών καθώς και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική  σε όλους τους χώρους του θεάτρου ενώ η προσέλευση ανήλικων από 4 έως 17 ετών προϋποθέτει την επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης για τη διενέργεια self test εντός 24ωρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ