Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Δύο διακρίσεις για το νοσοκομείο “Παπανικολάου”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 3 Μαρτίου 2022, προσθέτοντας δύο διακρίσεις για το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου»,  η Αξιολόγηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά το διεθνές πρότυπο Ποιότητας ΕΝ ΙSO 9001:2015 του Νεφρολογικού Τμήματος και του Τμήματος Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Γ.Ν.Θ. “Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ” από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης “SWISS APPROVAL Technische Bewertung Α.Ε.”.

Τα συγκεκριμένα τμήματα διαθέτουν πλέον το ειδικό πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ΕΝ ΙSO 9001:2015 σε όλα τα πεδία δραστηριοτήτων τους, γεγονός που τα κάνει να ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.

Όπως περιγράφεται σε ανακοίνωση: Όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πιστοποίηση των τμημάτων αυτών διενεργήθηκαν από το Αυτοτελές Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Νοσοκομείου Γ.Ν.Θ. “Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ” σε συνεργασία με το προσωπικό των τμημάτων, το οποίο επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο, πέραν του καλώς εννοούμενου υπηρεσιακού και συνέβαλε στην προετοιμασία και την επιτυχή πιστοποίηση των τμημάτων τους.

Το Αυτοτελές Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Νοσοκομείου Γ.Ν.Θ. “Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ” είναι το μοναδικό τμήμα Δημόσιου Νοσοκομείου στην Ελλάδα που ασχολείται με την ολοκληρωμένη συμβουλευτική υποστήριξη στην ανάπτυξη συστημάτων Ποιότητας, εξασφαλίζοντας πιστοποίηση σύμφωνα με τα πρότυπα ISO και την Ελληνική Νομοθεσία.

Από τη στιγμή της σύστασης και λειτουργίας του Τμήματος Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πιστοποίηση των τμημάτων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ενταχθούν στο πλάνο πιστοποιήσεων ποιότητας του Νοσοκομείου, διενεργούνται από το εν λόγω τμήμα. Συγκεκριμένα, οι διαδικασίες πιστοποίησης διενεργούνται εσωτερικά από τον προϊστάμενο του τμήματος κ. Χονδρόπουλο Χρήστο, αποκομίζοντας τεράστια οικονομικά οφέλη για το νοσοκομείο καθώς δεν απαιτείται η συμμετοχή εξωτερικών συνεργατών και συμβούλων για τη διενέργεια μελετών πιστοποίησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ