Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Οι Les Au Revoir live στο Zebra Espresso Bistro & Spirits

Les Au Revoir επιστρέφουν στις ζωντανές εμφανίσεις τους και την Πέμπτη 24 Μάρτιου θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στο Zebra Espresso Bistro & Spirits (Νικ. Πλαστήρα 20, Χαριλάου) με διάθεση να δημιουργήσουν ακόμα μια μαγική βραδιά!

Η παρέα των Les Au Revoir έχοντας τις αποσκευές τους γεμάτες με τις πιο όμορφες μελωδίες από τα album τους “Retro’ Clock” και “Στους Πέντε Ανέμους”, συνεχίζουν να δημιουργούν και να μας παρουσιάζουν τον αέρινο και ατμοσφαιρικό τους ήχο και αυτή την άνοιξη. Στο πρόγραμμα τους πάντα πρωτοτυπούν και συνδυάζουν αρμονικά πολλά διαφορετικά είδη μουσικής, από διαφορές εποχές και προορισμούς ανά τον κόσμο. Κάθε ζωντανή τους παράσταση μπορεί να χαρακτηριστεί ένα μουσικό ταξίδι, με έντονες ερμηνείες σε Bossa Nova, Swing, Lounge και σύγχρονους ρυθμούς.

Για όλους τους παραπάνω λόγους οι Les Au Revoir δίνουν το μουσικό τους ραντεβού με την διασκέδαση το Πέμπτη 24 Μάρτιου στο Zebra Espresso Bistro & Spirits όπου με τις μελωδίες τους θα μας χαρίσουν ακόμα μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη χαμόγελα, κέφι, χορό και όμορφες μουσικές αναμνήσεις!

Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος
(Πλήκτρα – Programming)
Σπύρος Κακάλης (Ακουστική Κιθάρα)

 

Les Au Revoir

Instagram: https://www.instagram.com/les_au_revoir

Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ