Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
20.9 C
Thessaloniki
Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
spot_img

Κριθαράκι με μύδια δια χειρός Απόστολου Τζιτζικώστα στην 30η Detrop!

Κριθαράκι με μύδια δια χειρός Απόστολου Τζιτζικώστα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα το μεσημέρι (4/4) οι επισκέπτες της 30ης Detrop και της 10ης Artozyma, στο Περίπτερο 12 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου, μεταξύ άλλων, είχε στηθεί, για άλλη μια φορά, η γωνιά γευσιγνωσίας σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, με σκοπό την προβολή και προώθηση της ξεχωριστής Μακεδονικής Κουζίνας.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με την βοήθεια των σεφ της Λέσχης, μαγείρεψε το κριθαράκι με τα μύδια, το οποίο προσφέρθηκε στους επισκέπτες και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές!

Ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε την σημαντική συμβολή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος στις δράσεις της Περιφέρειας που έχουν στόχο να γνωρίσει ο κόσμος τη Μακεδονική κουζίνα και τα Μακεδονικά προϊόντα ενώ διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί.

Οι σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, – οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των εκθέσεων, μαγείρευαν για τους επισκέπτες συνταγές της Μακεδονίας – ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την στήριξη του και υποσχέθηκαν ότι θα παραμείνουν αρωγοί στο έργο της περιφέρειας.

 

Στη φωτογραφία του θέματος, από δεξιά: Χρήστος Γκότσης, αναπληρωτής πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, Κυριάκος Πιλίγκος, Δημήτρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος Λέσχης Α.Β.Ε., Μαρίνος Χονδρολίδης, Σωτήρης Μπάτος, τομεάρχης περιφέρειας, Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης, Κική Εμμανουηλίδου, Αντώνης Μουστάκας, Βασίλης Mαλτάς, Κωνσταντίνα Γκουγκούδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ