Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
14.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Με την τιμητική διάκριση «Αριστίνδην» βραβεύτηκε ο αν. καθηγητής φαρμακευτικής ΑΠΘ Ιωάννης Βιζιριανάκης

Με την τιμητική διάκριση «Αριστίνδην» βραβεύτηκε ο Αν. Καθηγητής Μοριακής Φαρμακολογίας και Φαρμακογονιδιωματικής του Τμήματος Φαρμακευτικής του ΑΠΘ Ιωάννης Βιζιριανάκης. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των ΑριστείωνΦαρμακευτικής Αγοράς 2022, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022, στην Αθήνα.

Τα «Αριστεία» διοργανώνονται από την εταιρείαNOUFIO. Κάθε χρόνο, η οργανωτική επιτροπή των «Αριστείων» αποφασίζει για την «Aριστίνδην» βράβευση «προσωπικοτήτων του χώρου της υγείας, που έχουν διακριθεί για την κοινωνική ή επιστημονική προσφορά τους».

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο κ. Βιζιριανάκης βραβεύτηκεγια το σύνολο του επιστημονικού του έργου και με αφορμή το βραβείο που απέσπασε για δεύτερη φορά η ερευνητική του ομάδα, για την πιο αποτελεσματική πρόταση στην εκπαίδευση «The Most Effective Teaching Application» από τη διεθνή κοινοπραξία «Simcyp», στο Sheffield στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, ηερευνητικήομάδα,στο πλαίσιο των «2021 Simcyp Academic Awards», διακρίθηκε για την ανάπτυξη και την εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων εκπαιδευτικού χαρακτήρα, μέσω της πλατφόρμας «Simcyp», την επιτυχή ενσωμάτωσή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς και την ενίσχυση των επιστημονικών γνώσεων, αλλά και των πρακτικών δεξιοτήτων των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών στον χώρο των φαρμάκων που εφαρμόστηκε στο Τμήμα Φαρμακευτικής του ΑΠΘ.

 

Φωτογραφία από τη βράβευση του κ. Βιζιριανάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ