Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

MISLEAD: Το πρώτο single του νέου τους δίσκου

Οι alternative rockers Mislead έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο single και lyric video, από την επερχόμενη πλήρη δισκογραφική τους δουλειά, για το τραγούδι IntoFlames.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:https://youtu.be/SjKhPmZt89k

 

“Με την παγκόσμια υγειονομική κρίση να επηρεάζει τις ζωές όλων μας, και το βαρύ κλίμα του εγκλεισμού των αλλεπάλληλων lockdowns να μας απομακρύνει από τις μουσικές μας δραστηριότητες, βρήκαμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε την πρώτη πλήρη δισκογραφική μας δουλειά! Το ”Into Flames” είναι ένα από τα πιο σκοτεινά κομμάτια που γέννησε αυτή η ενδοσκοπική διαδικασία και συνθήκη και ταυτόχρονα ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά του επερχόμενου album και με χαρά το μοιραζόμαστε μαζί σας.”

 

Οι Mislead είναι ένα alternative rock σχήμα με έδρα την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2016, ενώ το ντεμπούτο EP τους με τίτλο Glances κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019, λαμβάνοντας πολύ θετική ανταπόκριση από το κοινό και τον εγχώριο μουσικό τύπο, οδηγώντας στις πρώτες εντός έδρας συναυλίες τους και την δημιουργία ενός fanbase. Με τις επιρροές τους να είναι εξίσου μοιρασμένες ανάμεσα στα ένδοξα 90’s και το εναλλακτικό rock / metal των 00’s, οι Mislead διαμορφώνουν το δικό τους ξεχωριστό ηχόχρωμα. Το επερχόμενο ντεμπούτο fulllengthalbum τους με τίτλο FindYourEnemyαναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022.

 

Ακολουθήστε τους Mislead:

FB: https://www.facebook.com/mislead.the.band.athens

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ