Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Η Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή στο πλευρό του Δήμου Καλαμαριάς

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς ενισχύθηκε με τρόφιμα, πάνες και χαρτικά για τις οικονομικά ευάλωτες ομάδες, αλλά και τους πρόσφυγες από την Ουκρανία που φιλοξενούνται στον Δήμο. Ο πρόεδρος της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, Dr.Jeff Lansdale, συνοδευόμενος από μαθητές, παρέδωσε το πρωί (13/04) τα προϊόντα στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολτικής, παρουσία του Δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, της Γενικής Γραμματέως του Δήμου, Ελένης Φύκα και  της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Εύας Ντόντη-Μπανιώρα.

«Όταν υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν την προσπάθεια που κάνεις και συνδράμουν στην ενίσχυσή της μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούμε να έχουμε. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη» δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Την ευγνωμοσύνη της προς την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και τις οικογένειες των μαθητών της, εξέφρασε και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εύα Ντόντη-Μπανιώρα, η οποία είχε την ευθύνη της δράσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ