Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Το Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι” πάντα κοντά στα παιδιά

Την ευαισθησία του απέναντι στα παιδιά έδειξε για άλλη μια φορά το Σωματείο Αλληλεγγύης “Μονοπάτια και Στόχοι” με δύο ιδιαίτερες δράσεις, εν’ όψει του Πάσχα.

Το Σωματείο, με την συμβολή των κομμωτηρίων Hair Gallery, την κ. Ειρήνη Βασιλειάδου και τον συνεργάτη της κ. Αιμίλιο Μπουντακίδη, φρόντισε για την περιποίηση της κόμης των παιδιών που φιλοξενούνται στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό, στο Φίλυρο.

“Για το Σωματείο μας, η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι τα χαμόγελα των παιδιών, που απόλαυσαν την περιποίηση, και οι αγκαλιές που εισπράξαμε”, δηλώνει η κ. Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη, Πρόεδρος του Σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι”.

Η Πρόεδρος του Ελληνικού Παιδικού Χωριού κ. Ζωή Δανιηλίδου, υποδέχτηκε με χαρά τη συγκεκριμένη δράση, ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Σωματείου και τους εθελοντές, εξήρε την προσφορά του Σωματείου, το οποίο συνεχάρη για το δύσκολο άοκνο εθελοντικό έργο του.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη δράση γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Από αριστερά Κατερίνα Γατουρτζίδου, Σοφία Αναστασιάδου, Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Επιπλέον, η κ. Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη, μαζί με την υπεύθυνη τύπου του Σωματείου κ. Κατερίνα Γατουρτζίδου, επισκέφτηκαν το Ειδικό Σχολείο Πεύκων και αγόρασαν Πασχαλινές λαμπάδες και διάφορες κατασκευές που δημιουργούν τα παιδιά, με σκοπό να ενισχύσουν το σχολείο.

Τα παιδιά και η κοινωνική λειτουργός κ. Σοφία Αναστασιάδου, υποδέχθηκαν με χαρά και ενθουσιασμό τους εκπροσώπους του Σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι” και τους ευχαρίστησαν για την συμβολή τους.

“Το Σωματείο μας στηρίζει πάντα κάθε προσπάθεια των παιδιών, πόσο μάλλον όταν αυτή η προσπάθεια γίνεται από παιδιά με ιδιαίτερα χαρίσματα”, δήλωσε η κ. Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ