Συναυλία συμπαράστασης προς τους πέντε υγειονομικούς, οι οποίοι είναι σε αναστολή ως μη εμβολιασμένοι και πραγματοποιούν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο Υγείας διοργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14 Απριλίου.
Σε αυτήν συμμετείχαν αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες όπως οι Active Member, Λεωνίδας Μπαλάφας, Νίκος Ξύδης, Αλέξανδρος Μίχος, RAZO, Βασίλης Ράλλης και Διονύσης Φαρμάκης.
Στο σημείο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, με σκοπό να στείλουν μήνυμα στην πολιτεία ότι η Ζωή, η Σοφία, η Ειρήνη, ο Λάμπρος, ο Περικλής και ο Νίκος θα πρέπει να επιστρέψουν στην εργασία τους, σε μία περίοδο που από το ΕΣΥ δεν περισσεύει κανένας.
Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία μέχρι το Πολυτεχνείο για τους υγειονομικούς που διεκδικούν την επιστροφή στην εργασία τους.