Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Φωτογραφική Εξόρμηση στην Κατερίνη

Η ομάδα Greek Instagramers Events, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού Δήμου Κατερίνης και την Wise Ram, διοργανώνει φωτογραφική εξόρμηση στην Κατερίνη. Κατά την διάρκεια της φωτογραφικής εξόρμησης θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση από τον Δήμο Κατερίνης.

Το σημείο συνάντησης ορίζεται στις 14/5/22, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:15 π.μ., στην Πλατεία Ελευθερίας και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους φίλους της φωτογραφίας.

“Η Κατερίνη είναι μια πολύχρωμη πόλη, πολύ κοντά στη θάλασσα, από τις ομορφότερες της χώρας μας, με πλούσια φυσική ομορφιά. Το δημοτικό πάρκο μέσα στην πόλη της Κατερίνης με πλούσια βλάστηση, λίμνη, παιδικές χαρές και χώρο για να παίζουν τα κατοικίδια προσφέρει την εναλλαγή του τοπίου και χαλάρωσης που απαιτούν τα μεγάλα αστικά κέντρα. Η Ιερά Μητρόπολη, τα νεοκλασικά κτίρια, ο μεγάλος εμπορικός πεζόδρομος, τα εστιατόρια και τα καφέ συμπληρώνουν τις εικόνες και τις εμπειρίες κάθε επισκέπτη.

Η τοποθεσία του δήμου τον καθιστά έναν προορισμό τεσσάρων εποχών. Βρίσκεται στη μέση ενός άξονα που απλώνεται από τους πρόποδες του Ολύμπου και των Πιερίων μέχρι τις ακτές του Θερμαϊκού κόλπου. Από το αριστοκρατικό Ελατοχώρι στα Πιέρια Όρη και το χιονοδρομικό κέντρο -εύκολα προσβάσιμο και με υποδομές ευρωπαϊκών προδιαγραφών- μέχρι την Ολυμπιακή ακτή και την Παραλία της Κατερίνης. Μία απέραντη ακτογραμμή με πλούσια φυσική ομορφιά, καθαρές ακτές, υποδομές, ποδηλατοδρόμους με τους κατοίκους της πόλης να ζουν με αυτή και γι’ αυτή.

Το τοπίο συμπληρώνεται από την γραφικότητα των ημιορεινών οικισμών γύρω από την πόλη της Κατερίνης και όλα αυτά στη σκιά του μυθικού βουνού, του Ολύμπου.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Δήμος Κατερίνης αποτελεί ένα σημαντικό προορισμό citybreak. Ένα ορμητήριο εμπειριών τόσο στη θάλασσα όσο και στο βουνό”, όπως περιγράφουν οι διοργανωτές.

Το Σάββατο 14/5/22, όλοι οι φίλοι της φωτογραφίας θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να ξεναγηθούν στον αστικό ιστό της Κατερίνης και να μοιραστούν μια όμορφη εμπειρία φωτογραφικής περιήγησης στην πόλη, με στόχο να ανακαλύψουν και να απαθανατίσουν τους φωτογραφικούς της θησαυρούς!

Event Τags: #My_Katerini, #experiencekaterini, #GR_Events

Η φωτογραφική εξόρμηση στην Κατερίνη, διοργανώνεται από την ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και τη WiseRam, στο πλαίσιο του Project #My_Katerini. Αποτελεί μέρος των δημιουργικών δράσεων της ομάδας που υλοποιούνται σε συνεργασία με δήμους και τουριστικούς φορείς, με στόχο την ανάδειξη περιοχών της Ελλάδας μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα κοινωνικά δίκτυα. Η ομάδα έλαβε Χάλκινο Βραβείο στα Tourism Awards 2019 (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των πρωτοποριακών, φωτογραφικών της δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ