Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Διάκριση του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στα Βραβεία Σχεδιασμού Οπτικής Επικοινωνίας

Το πρώτο βραβείο απέσπασε στα φετινά Ελληνικά Βραβεία Σχεδιασμού Οπτικής Επικοινωνίας (ΕΒΓΕ 2022) ο σχεδιασμός της αφίσας του Φεστιβάλ “Open Jazz Festival Thessaloniki 2021” του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης. Επίσης  η αφίσα του Φεστιβάλ “UP TO 8 – Chamber Music Festival Thessaloniki, 2021” του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης διακρίθηκε ως φιναλίστ στην ίδια κατηγορία.

Το βραβείο παρέλαβε ο σχεδιαστής Μike Rafail και το δημιουργικό του στούντιο That long black cloud παρουσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και του Open Jazz Festival Κώστα Μακρυγιαννάκη. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ωνάσειου Ιδρύματος στην Αθήνα.

Ο δημιουργός Mike Rafail απέσπασε κι άλλη διάκριση στα ΕΒΓΕ του 2020 για τον λογότυπο του “Open Jazz Festival Thessaloniki”, τον οποίο σχεδίασε και παρουσίασε εκείνη τη χρονιά για το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κατάφερε σε αυτά τα δύο δύσκολα για τον πολιτισμό χρόνια να παρουσιάσει δυο φεστιβάλ διεθνών στάνταρ, με εξαιρετικό πρόγραμμα και line-up μουσικών. Και τα δύο φεστιβάλ, Open Jazz Festival Thessaloniki και UP TO 8 – Chamber Music Festival Thessaloniki θα ενταχθούν στο πρόγραμμα των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων των Δημητρίων για το 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ