Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
24.5 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
spot_img

Ατομική έκθεση Ζωγραφικής της εικαστικού Μαρίνας Κορέλλη στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο

Η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Body & Soulof Marina Korelli» της εικαστικού – ηθοποιού – performer Μαρίνας Κορέλλη διαρκεί από τις 23 έως τις 28 Μαΐου 2022 διαρκεί  στον ιστορικό χώρο του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, πλατεία Κολωνακίου 2 (4ος όροφος), στην καρδιά της Αθήνας, το Κολωνάκι.

Θραύσματα σώματος και ψυχής συνθέτουν το παζλ κάθε ανθρώπινου όντος που εκπροσωπεί, δίνοντάς του εικαστική ανάσα και μορφή μέσα από τα έργα της η εικαστικός – ηθοποιός και performer Μαρίνα Κορέλλη. Πρόκειται για εικαστικές συνθέσεις που λειτουργούν εντέλει ως ιδιότυπες performances, που αποδομούν το σώμα και την ψυχή του θεατή τους, δίνοντας του εντέλει τη δυνατότητα να επαναπροσδιοριστεί και να ενώσει τα δικά του θραύσματα σώματος και ψυχής σε μια νέα σύνθεση, που θα έχει απώτερο σκοπό την απελευθέρωσή του από μια πρότερη κατάσταση εξάρτησης και συμβιβασμού με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Η Μαρίνα Κορέλλη ζει, δημιουργεί και εργάζεται στην Αθήνα. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εγκαίνια της έκθεσης: Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 και ώρα 5 μ.μ.

Διάρκεια έκθεσης: 23 έως 28 Μαΐου 2022

 

ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ,

πλατεία Κολωνακίου 2,

4ος όροφος

(είσοδος δίπλα στην Τράπεζα Πειραιώς)

 

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή17.00-21.00

Σάββατο 12.00-21.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ