Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Δίκτυο διαδανεισμού βιβλιοθηκών Θεσσαλονίκης «Thess-βιβλίο»

Έξι φορείς, δύο εκπαιδευτικά ιδρύματα, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, η Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και τέσσερις Δήμοι: Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Παύλου Μελά, Καλαμαριάς δημιούργησαν το δίκτυο διαδανεισμού, με τον διακριτικό τίτλο «Thess-βιβλίο» .

Μια υπηρεσία, προσφορά στο βιβλιοφιλικό αναγνωστικό κοινό τους για εύκολη πρόσβαση στα τεκμήρια που διαθέτουν οι βιβλιοθήκες όλων των συνεργαζόμενων φορέων.

Με σκοπό την ευρύτερη κοινοποίηση και προώθηση των υπηρεσιών που θα προσφέρονται από το δίκτυο διαδανεισμού «Thess-βιβλίο» η Κεντρική Βιβλιοθήκη της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης, οργανώνει μια παρουσίασή του στο ευρύ κοινό. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι συνεργαζόμενες βιβλιοθήκες και προσκεκλημένοι βιβλιοθηκονόμοι από αντίστοιχο δίκτυο βιβλιοθηκών της Κύπρου που θα προσφέρουν την εμπειρία τους και θα παρουσιάσουν συνοπτικά τις δικές τους δραστηριότητες.

Η παρουσίαση του δικτύου «Thess-βιβλίο» θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Εθν. Αμύνης 27) την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 και ώρα 10.00 π.μ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ