Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

«Σινεμά κάτω από τα αστέρια» στο πρώην στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος»

Το «Σινεμά κάτω από τα αστέρια» επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πρώην Στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» στους Αμπελόκηπους. Από τις 20 Ιουνίου έως τις 2 Αυγούστου μεγάλοι και μικροί υποδέχονται τον ποιοτικό κινηματογράφο στον ειδικά διαμορφωμένο και φέτος χώρο δίπλα από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου αλλά και στη Μενεμένη.

Ταινίες όπως η εμπνευσμένη από τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου «Άνθρωπος του Θεού», το μελωδικό και βραβευμένο με Όσκαρ «West side story» του Στίβεν Σπίλμπεγκ ή το μαγευτικό «Encanto», θα ζωντανεύσουν στην οθόνη και θα γεμίσουν και τα φετινά καλοκαιρινά βράδια. Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 9μ.μ.

“Ξεκινάμε τη Δευτέρα και την Τρίτη 20 και 21 Ιουνίου με τον «Άνθρωπο του Θεού», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Άρης Σερβετάλης ως ο Άγιος Νεκτάριος Αιγίνης και η οποία αφηγείται τη ζωή του Αγίου μετά την εκθρόνισή του ως Επίσκοπος Πενταπόλεως. Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους Αλεξάντρ Πετρόφ, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Τόνια Σωτηροπούλου και Μίκι Ρουρκ.

Για τους μικρούς μας φίλους, όμως, ο Δήμος φρόντισε να εμπλουτίσει τις εκδηλώσεις του και με θέατρο σκιών το οποίο επιστρέφει στις πλατείες του Δήμου μας και αυτό το καλοκαίρι. Με μία σειρά περιορισμένων εμφανίσεων από τις 17 έως τις 30 Ιουνίου, ο Καραγκιόζης, ο Χατζηαβάτης, ο μπαρμπά Γιώργος και οι άλλοι αγαπημένοι ήρωες των παιδικών μας χρόνων ζωντανεύουν και πάλι στο μπερντέ σε νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες. Ξεκινάμε την Παρασκευή 17 Ιουνίου στην Πλατεία Εμμανουήλ Παππά στις 9μ.μ. με τον Καραγκιόζη σωματοφύλακα. Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Θα φάμε, θα πιούμε και… νηστικοί θα κοιμηθούμε”, αναφέρει ο Δήμος.

Είσοδος, όπως πάντα, δωρεάν. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ