Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Εκδήλωση από το CITY College για τις προοπτικές ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης

Το Τμήμα Επιστημών Διοίκησης και Οικονομικών του CITY College, University of York Europe Campus διοργανώνει εκδήλωση με θέμα Θεσσαλονίκη – Οικονομία – Ανάπτυξη: Κοιτώντας μπροστά με αισιοδοξία και ρεαλισμό’ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00-20:30 στο Campus του κολεγίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Λέοντος Σοφού 3, Lecture Theatre 8).

Το πάνελ της εκδήλωσης συνθέτουν εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και από σημαντικούς φορείς της πόλης που θα δώσουν το δικό τους στίγμα και οπτική πάνω στο θέμα: Γιώργος Καραγιάννης, Υφυπουργός Αρμόδιος για τις Υποδομές, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Πάρις Μπίλιας, Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Τσακούμης, Πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Μαρία Σαμολαδά, δημοσιογράφος και διευθύντρια του GRTimes.gr. Τον χαιρετισμό της εκδήλωσης θα απευθύνει ο Δρ. Κωνσταντίνος Μουτσιάνας, Λέκτορας Χρηματοοικονομικών, Τμήμα Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας, CITY College, University of York Europe Campus.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να αναδείξει το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων υποδομής καθώς επίσης και το θετικό τους αποτύπωμα στην οικονομική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάδειξη της περιοχής σε οικονομικό και εμπορικό κέντρο. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα συζητηθεί η οικονομική προοπτική της Θεσσαλονίκης σε ένα περιβάλλον με έντονη μεταβλητότητα και αρκετές προκλήσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ