Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia το Νοέμβριο

Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia το Νοέμβριο

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού, Philoxenia, προετοιμάζεται για την 37η διοργάνωσή της στις 18-20 Νοεμβρίου 2022, απόλυτα προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα της τουριστικής αγοράς.

Το καθιερωμένο τουριστικό εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας συντονίζεται με τις ανάγκες του επαγγελματία και τις επιθυμίες του ταξιδιώτη, ενώ συμβάλλει στην ανάδειξη προορισμών και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Από το 1985, μέχρι σήμερα, σκιαγραφεί το προφίλ του τουριστικού επιχειρείν στη χώρα, ενώ αποτελεί το κομβικό σημείο συνάντησης του τουριστικού κλάδου ετησίως κάθε Νοέμβριο στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Hosted Buyers Programme

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η PHILOXENIA, θα φιλοξενήσει καταξιωμένους επαγγελματίες του τουρισμού από το εξωτερικό στο αρτιότερα οργανωμένο b2b πρόγραμμα τουριστικής έκθεσης στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Οι hosted buyers προέρχονται από τον χώρο των “Tour Operators”, “MICE”, “Corporate” και των “Media” και κατόπιν  προγραμματισμού, δίνεται η δυνατότητα συνάντησης με τους εκθέτες.

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Η δυναμική της Philoxenia αποτυπώνεται μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες, workshops. Στο Συνέδριο της Philoxenia παρευρίσκονται κάθε χρόνο καταξιωμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να ανακαλύψουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις νέες μορφές τουρισμού.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το συνέδριο της Philoxenia του 2021 για τον Τουρισμό Εμπειρίας εδώ

Τιμώμενος Δήμος – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στη φετινή διοργάνωση της PHILOXENIA έχει την τιμητική του ο Δήμος Ηρακλείου! Το Ηράκλειο, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Κρήτης, την πρωτεύουσα της περιφέρειας και το οικονομικό κέντρο του νησιού, μέσα από  τη δεσπόζουσα εκθεσιακή του συμμετοχή,  θα αναδείξει πανηγυρικά το τουριστικό του προϊόν αλλά και τον πολιτισμικό του πλούτο, στοιχεία που αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών ετησίως.