Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ανανέωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και Χ.Α.Ν.Θ.

Στον φιλόξενο χώρο του Δημαρχείου Πυλαίας – Χορτιάτης, σε κλίμα εγκάρδιο και φιλικό ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και η Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ. Ελένη Αθανασιάδη υπέγραψαν (24/6) την τριετή ανανέωση του πρωτοκόλλου συνεργασίας τους.

Ως πεδία συνεργασίας τους ορίζονται ο Πολιτισμός, η Παιδεία, ο Αθλητισμός, η Κοινωνική Αλληλεγγύη και το Περιβάλλον, ενώ η ενεργή προώθηση των αξιών του εθελοντισμού, τα κατασκηνωτικά προγράμματα και η προστασία του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος αποτελούν βασικές προτεραιότητες της συνεργασίας αυτής. Για την ανάπτυξη της συνεργασίας θα αξιοποιηθούν η πολυετής  εμπειρία του Παραρτήματος της Χ.Α.Ν.Θ. στο Ασβεστοχώρι και η σχέση εμπιστοσύνης του Δήμου  με τους πολίτες  του.

Με αφορμή την ανανέωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με τη Χ.Α.Ν.Θ., ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τόνισε ότι αισθάνεται περήφανος που είναι τακτικό μέλος της Αδελφότητας και δήλωσε: «Η συνεργασία του Δήμου με το ιστορικό σωματείο της Χ.Α.Ν.Θ., που στον  πυρήνα των δραστηριοτήτων της έχει τα παιδιά και τους νέους, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για τους πολίτες. Το Παράρτημα της Χ.Α.Ν.Θ. στο Ασβεστοχώρι μπορεί να έχει σημαντικό ρόλο σε τοπικό επίπεδο».

Η Πρόεδρος του Δ.Σ της Χ.Α.Ν.Θ, Ελένη Αθανασιάδου, δήλωσε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη. Η συνεργασία αυτή, ευελπιστούμε να συμβάλλει ακόμη περισσότερο στη διείσδυση του Παραρτήματός μας στο Ασβεστοχώρι, στην τοπική κοινωνία του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, ενός Δήμου που επιδεικνύει σημαντικό έργο και πρωτοβουλίες σε όλα τα πεδία συνεργασίας που ορίζονται στο Πρωτόκολλο».

Η υπογραφή της ανανέωσης του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας έγινε στο Γραφείο Δημάρχου, παρουσία εκ μέρους της Χ.Α.Ν.Θ. των Μελών Δ.Σ. και Προέδρων των Επιτροπών εθελοντών του Παραρτήματος  Ασβεστοχωρίου Ελένης Κόρρα και Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς Χ.Α.Ν.Θ. Γιούλης Βροχίδου, της Προϊσταμένης του Παραρτήματος Ασβεστοχωρίου Μαρίας Δατσέρη και της Διευθύντριας του Τομέα και Κοινωνικής Προσφοράς Χ.Α.Ν.Θ. Αρίστης Τζώνη και της Ειδικής Συμβούλου του Δημάρχου Όλγας Τσιμισκή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ