Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ημερίδα «Πώς νικάμε τα ναρκωτικά» από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την “Όασις”

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, επικοινωνεί με φορείς, οργανώνει και παρακολουθεί δράσεις για θέματα πρόληψης εξαρτήσεων σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους, όπως έχει καθιερωθεί η 26η Ιουνίου, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, θα συνδιοργανώσει Ημερίδα με τίτλο «Πώς νικάμε τα ναρκωτικά», με  το Κέντρο Υποστήριξης Εξαρτημένων ατόμων «Όασις».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, από ώρα 18:00 έως 21:00, στο χώρο που στεγάζεται το Κέντρο Υποστήριξης Εξαρτημένων ατόμων «Όασις», στην οδό Μοσκώφ 12-Πλατεία Δημοκρατίας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι προβολή του ρόλου της πρόληψης, η οποία έχει άμεση σχέση με την καλλιέργεια μιας θετικής στάσης ζωής και σε αυτήν δεν χωρούν ούτε  οι εξαρτήσεις, ούτε ο φόβος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εκπρόσωποι της επιστημονικής κοινότητας, εκπαιδευτικοί  και επαγγελματίες υγείας θα αναφερθούν στη μάστιγα των ναρκωτικών και στον διαρκή αγώνα που γίνεται για την καταπολέμησή τους.

Επίσης πρώην εξαρτημένοι θα μιλήσουν για το παράδειγμά και την πηγή της δύναμής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ