Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
18.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
spot_img

Les Negresses Vertes και Πυξ Λαξ σε Μονή Λαζαριστών και Τεχνόπολη

Ο εκκεντρικός «θίασος» των Les Negresses Vertes συναντά τους Πρίγκηπες της Δυτικής Όχθης! Υπήρξε μια εποχή που συγκροτήματα σαν τους Les Negresses Vertes και τους Πυξ Λαξ συνέδεσαν τη μουσική τους με εκείνες τις γωνιές των μεγαλουπόλεων που γεννιούνται τα όνειρα και οι άνθρωποι μοχθούν για την ευτυχία τους. Στις αρχές των ’90s, o Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας, δυο παιδικοί φίλοι από το Μενίδι, συνεργάζονται με τον Πρίγκηπα της Δυτικής Όχθης, τον αξέχαστο Μάνο Ξυδούς, και την ιστορία την ξέρετε…

Αντίστοιχα, οι Les Negresses Vertes δημιουργήθηκαν έπειτα από μια τυχαία συνάντηση «φτωχοδιάβολων» μουσικών στην περιοχή Rue de l’Ourcq, στις εργατικές συνοικίες του Παρισιού.

Μετά από μια παράλληλη πορεία συνέπειας και καθολικής αποδοχής από το κοινό και που για περισσότερα από 30 χρόνια γοήτευσαν και σήμερα συνεχίζουν να γοητεύουν, οι κοινές καλλιτεχνικές και κοινωνικές καταβολές τους φέρνουν δίπλα δίπλα, σε δύο μοναδικές εμφανίσεις
ΜΑΖΙ,

Τρίτη 19 Ιουλίου
Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη
+
Τετάρτη 20 Ιουλίου
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εισιτήρια: www.viva.gr/tickets/music/les-negresses-vertes-thessaloniki/

Δύο καλοκαιρινά βράδια, που οι Πυξ Λαξ αναλαμβάνουν να ξεκινήσουν το ταξίδι σε εκείνους τους Ζόρικους Καιρούς, με ανανεωμένη setlist σε σχέση με τις πρόσφατες συναυλίες τους αλλά και ανάλογη ενορχήστρωση, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η συμμετοχή της Δήμητρας Καραμπεροπούλου στο ακορντεόν, η οποία συμμετείχε στο group στα πρώτα χρόνια του.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα παραλάβουν οι Les Negresses Vertes για να στήσουν μια ξέφρενη μουσική γιορτή γεμάτη με τις κλασσικές επιτυχίες τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ