Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Παράταση αιτήσεων για τις ακροάσεις της MOYSA

Παρά τον εξαιρετικά μεγάλο αριθμό αιτήσεων που έχουν κατατεθεί για τις ακροάσεις της MOYSA, η Διοίκηση του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης παρατείνει την προθεσμία υποβολής των σχετικών αιτήσεων έως τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής 17 Ιουλίου 2022. Η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα να ικανοποιηθεί το αυξημένο ενδιαφέρον των υποψηφίων να λάβουν μέρος στις ακροάσεις και να ενταχθούν στη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Για τη συμμετοχή στην ακρόαση οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση daslanoglou@tch.gr.

Αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τη διαδικασία μπορείτε να βρείτε εδώ:http://www.tch.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=3&tcheid=2842.

Φέτος, οι νέοι μουσικοί έχουν τη δυνατότητα μαγνητοσκοπημένης ακρόασης αρκεί να το δηλώσουν εγκαίρως στο αντίστοιχο πεδίο της αίτησης συμμετοχής και ακολούθως να στείλουν βίντεο στο e-mailτης γραμματείας daslanoglou@tch.gr, έως την προκαθορισμένη ημερομηνία.

Η Κριτική Επιτροπή των ακροάσεων απαρτίζεται από καταξιωμένους μουσικούς, ενώ Πρόεδρος της είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης κ. Χρίστος Γαλιλαίας.

Οι ακροάσεις θα διεξαχθούν την Παρασκευή 2, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 στους χώρους του Ο.Μ.Μ.Θ. και σε ώρες που θα καθοριστούν και να ανακοινωθούν μετά το πέρας υποβολής των αιτήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ