Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Thessaly Expo ’22: Μια νέα έκθεση στο εκθεσιακό χαρτοφυλάκιο της ΔΕΘ-Helexpo

Μια νέα διοργάνωση προσθέτει στο εκθεσιακό της χαρτοφυλάκιο η ΔΕΘ-Helexpo, συνεπής στην περιφερειακή της πολιτική. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον δήμο Καρδίτσας και το Επιμελητήριο Καρδίτσας ο εθνικός εκθεσιακός φορέας θα διοργανώσει την πολυκλαδική έκθεση «Thessaly Expo» από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου του 2022 στην πόλη της Καρδίτσας με στόχο την προβολή της ευρύτερης περιοχής και των επιχειρήσεών της και αιχμή τους κλάδους των τροφίμων-ποτών και του τουρισμού.

 

Τιμώμενη Περιοχή της Thessaly Expo ‘22 θα είναι οι Σποράδες, ενώ η έκθεση θα εμπλουτιστεί με σειρά παράλληλων εκδηλώσεων και επιχειρηματικών εκδηλώσεων εξωστρέφειας. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις Καπναποθήκες Καρδίτσας,  θα αναδειχθούν τοπικά προϊόντα και παραγωγοί, ενώ θα προβληθεί ο ορεινός και εναλλακτικός τουρισμός της ευρύτερης περιοχής, αλλά και η παράδοση και η στενή σύνδεση με τον αγροδιατροφικό τομέα.

 

Η Καρδίτσα βρίσκεται στην «καρδιά» της χώρας, αποτελεί τυπικό παράδειγμα των πολλαπλών δυνατοτήτων ανάπτυξης της Ελλάδας, ενώ συνιστά ιδανικό εφαλτήριο για περιφερειακές εκθεσιακές δράσεις.

 

Η ΔΕΘ-Helexpo αναγνωρίζει διαχρονικά τον ρόλο της περιφέρειας και των επιχειρήσεών της στην ανάπτυξη της οικονομίας και συνεχίζει να εμπλουτίζει το εκθεσιακό πρόγραμμά της έχοντας αυτή τη διάσταση κατά νου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ