Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι”: “Ό,τι για σένα είναι αχρείαστο – για κάποιον είναι πολύτιμο”

Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι”: “Ό,τι για σένα είναι αχρείαστο – για κάποιον είναι πολύτιμο”

Τρία χρόνια συμπληρώνει η δράση “Ό,τι για σένα είναι αχρείαστο – για κάποιον είναι πολύτιμο”, του Σωματείου Κοινωνικής Δράσης και Αλληλεγγύης “Μονοπάτια και Στόχοι”, κατά την οποία μέλη και φίλοι του σωματείου προσφέρουν διάφορα αντικείμενα που δεν χρειάζονται. Το Σωματείο, μάλιστα, έχει δημιουργήσει σελίδα στο fb, στην οποία οι συμμετέχουν δημοσιεύουν ό,τι χαρίζουν.
“Σε αυτά τα περίπου τρία χρόνια, έχουμε δώσει 19 τόνους ένδυσης ,έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, τρόφιμα, είδη υγιεινής! Δημιουργήσαμε και τη διαδικτυακή ομάδα για να βοηθηθεί περισσότερος κόσμος και να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη!”, περιγράφει η κ. Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη, Πρόεδρος του Σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι” και διαβεβαιώνει πως “το σωματείο μας πάντα θα βρίσκεται κοντά στον συνάνθρωπο, στο περιβάλλον και όπου μπορεί να δώσει βοήθεια! Γιατί όταν κάποιος δίνει, δεν φτωχαίνει, αντίθετα πλουτίζει!).
Στη σελίδα του fb αναφέρεται: “Ότι για εσάς είναι αχρείαστο, για κάποιον άλλον είναι πολύτιμο! Οτιδήποτε θέλετε να χαρίσετε, αρκεί να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δημοσιεύστε «ΜΟΝΟ» αυτό που χαρίζετε με φωτογραφία απαραίτητα και όποιος ενδιαφέρεται θα σχολιάσει στην δημοσίευση που κάνατε. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην δημοσίευσή σας να γράφετε, από που θα παραλάβουν το προϊόν!
Εσείς αποφασίζετε που θα το προσφέρετε. Και τέλος θα ενημερώνετε δημόσια το ποστ, ποια ήτανε η κατάληξη του προϊόντος και ποιος το απέκτησε με ονοματεπώνυμο!
…….ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ!…ΜΟΝΟ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ…