Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
18.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
spot_img

4ο Σταυροδρόμι Πολιτισμών στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας

Για 4η φορά, από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί το 4ο Σταυροδρόμι, η ετήσια καλλιτεχνική εκδήλωση των πολιτιστικών τμημάτων (χορωδιακό και χορευτικό). Με την εκδήλωση αυτή κατά το έθος, αρχίζει η λειτουργία των διαφόρων τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου. Η φετινή εκδήλωση, είναι συνδεδεμένη με την συμπλήρωση των 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Η εκδήλωση έχει τίτλο: ”4ο Σταυροδρόμι. Της προαιώνιας Πατρογονικής Πατρίδας”. Συμμετέχουν το χορωδιακό τμήμα του Ιερού Ναού αλλά και τα χορευτικά τμήματα από τους Συλλόγους: 1) Σύλλογος Κουριωτών Καλαμαριάς ”Ο Ταξιάρχης”, με χορούς από την Προποντίδα, 2) Σύλλογος ”Ναύαρχος Βότσης” με χορούς από τον Πόντο, 3) Λαογραφικός Σύλλογος Νέου Ρυσσίου ”Η Αρετσού” με χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία, 5) Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφιας ”Εστίας Φιλαδέλφων”, με χορούς από την Ερυθραία και το χορευτικό τμήμα του Ιερού μας Ναού με χορούς από την Καππαδοκία.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης την έχει ο καταξιωμένος και πολύ αγαπητός χοροδιδάσκαλος του Ναού , κ. Αδαμόπουλος Βασίλειος. Την παρουσίαση της εκδήλωσης, θα κάνει ο κ. Τερψίδης Κωνσταντίνος.

 

Ημερομηνία: 12 Σεπτεμβρίου 2022 ημέρα Δευτέρα

Ώρα έναρξης: 7.30 το απόγευμα

Τόπος εκδήλωσης: Προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας

Γρηγορίου Λαμπράκη 106, Άνω Τούμπα, τηλ. 2310 911 212

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ