Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
18.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
spot_img

Έναρξη σχολικής χρονιάς στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Χωρίς προβλήματα και με τις καθιερωμένες τελετές αγιασμού των σχολείων ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά  στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου παρέστη στους αγιασμούς του σχολικού συγκροτήματος των 1ου 6ου 7ου Νηπιαγωγείων και 1ου, 2ου, 12ου Δημοτικών Σχολείων Αμπελοκήπων (οδός Πανταζοπούλου), των 2ο και 4ο Δημοτικών Σχολείων Μενεμένης, του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης (Άγιος Νεκτάριος, Δενδροπόταμος) και 3ο ΓΕΛ Αμπελοκήπων του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις. Ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Για την εφετινή  σχολική χρονιά (2022-2023) ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, έχοντας πάντοτε την παιδεία και την εκπαίδευση στην κορυφή, στέκεται στο πλευρό των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Ο δήμος προέβη σε συνεχής καθαρισμούς και απολυμάνσεις των σχολικών κτηρίων για την προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Καλή σχολική χρονιά σε όλους.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ