Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
17.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img

ΟΑΣΘ: Τα φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα

Ανακοίνωση σχετικά με το επεισόδιο που σημειώθηκε χθες 12/9 σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, όταν ένας επιβάτης επιτέθηκε στον οδηγό, όταν ο δεύτερος του ζήτησε να φορέσει μάσκα, εξέδωσε η διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Σε σχέση με το χθεσινό, θλιβερό περιστατικό της επίθεσης επιβάτη σε οδηγό του ΟΑΣΘ, η διοίκηση του Οργανισμού επισημαίνει ότι:

Τα φαινόμενα βίας είναι απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα, όποια κι αν είναι η αφορμή. Ένα παραπάνω όταν ο οδηγός του ΟΑΣΘ, κάνοντας τη δουλειά του, απηύθυνε μία απλή σύσταση στον επιβάτη, να φορέσει μάσκα, όπως άλλωστε υποχρεούνταν.

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης στηρίζει τους εργαζομένους του και καλεί το επιβατικό κοινό να συμμορφώνεται με τις διατάξεις και τους νόμους τους οποίους δεν αποφασίζουν οι οδηγοί του ΟΑΣΘ, αλλά τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας.

Οι οδηγοί και το λοιπό προσωπικό του Οργανισμού, βρίσκονται στις θέσεις τους για να λειτουργεί η συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη. Συνεπώς η συμβολή τους θα πρέπει να εκτιμάται από όλους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ