Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Opening party ΚΘΒΕ / «Θέατρο Ξανά» στη Νέα Παραλία

Με την έναρξη της νέας θεατρικής σεζόν, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος προσκαλεί το θεατρόφιλο κοινό και όχι μόνο σε ένα opening party, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στη Νέα Παραλία, μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο.

 

Συντελεστές του θεάτρου μαζί με τον κόσμο θα διασκεδάσουν με ένα πρωτότυπο djset. Τρεις γνωστοί djs της πόλης θα βρεθούν στα decks από τις 19.00 έως τις 23.00. Το Party θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη Συνέντευξη Τύπου, που θα δοθεί την ίδια μέρα στις 17.00 στη σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου, για την παρουσίαση του Καλλιτεχνικού Προγραμματισμού της θεατρικής περιόδου 2022-2023.

 

Το νέο πρόγραμμα των παραστάσεων του ΚΘΒΕ κινείται στο τρίπτυχο: ανανέωση- συμπερίληψη- εκσυγχρονισμός. Σε αυτό το πλαίσιο της εξωστρέφειας οι άνθρωποι του ΚΘΒΕ θέλουν να συναντηθούν με τους θεατές σε μια χαλαρή βραδιά, με ωραία μουσική, λίγο πριν βρεθούν και πάλι στις θεατρικές αίθουσες.

 

«Η σχέση μας με το κοινό της πόλης «χτίζεται» καθημερινά μέσα στους θεατρικούς χώρους αλλά και έξω από αυτούς. Οι μηχανές του ΚΘΒΕ δουλεύουν στο φουλ, αυτό το διάστημα, προετοιμάζοντας πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Τη χαρά αυτής της δημιουργίας θέλουμε να τη μοιραστούμε με τον κόσμο που μας στηρίζει στο openingparty, με πολλή μουσική και αγαπημένους καλλιτέχνες. Σας περιμένουμε!», τονίζει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ Αστέρης Πελτέκης.

 

Μια μουσική γιορτή της πόλης με πρωταγωνιστή το θέατρο!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ