«Παραγγελιές» με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο Θέατρο Αμαλία

«Παραγγελιές» με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο Θέατρο Αμαλία

H παράσταση «Παραγγελιές» με τον Χριστόφορο  Ζαραλίκο μεταφέρθηκε στο Θέατρο Αμαλία, την Τετάρτη 28Σεπτεμβρίου, στις 21:15, λόγω των άστατων καιρικών φαινομένων. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης θα ενημερωθείτε άμεσα από την εταιρία παραγωγής για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

 

Η προπώληση συνεχίζεται: https://www.viva.gr/tickets/standupcomedy/zaralikos/paraggelies/thessaloniki/

 

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος  επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με την άκρως αυτοσχεδιαστική παράσταση «Παραγγελιές» και μας υπόσχεται γέλια μέχρι δακρύων! Σε αυτή τη bestof παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκουτο κάθε «μανάρι» θα έχει την ευκαιρία να παραγγείλειστον «Προφήτη» όποιο θέμα του αρέσει!

Στο κυρίως κατάλογο με τις παραγγελιές περιλαμβάνονται: οι Πολιτικοί Αρχηγοί(Αλέξης Τσίπρας, Κυριακός Μητσοτάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Βελόπουλος),τα Πολιτικά Κόμματα (Σύριζα, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ), τα Μνημόνια, Πολιτικά Κοινωνικά και Αθλητικά θέματα,Ερωτικές σχέσεις, τα Έθιμα, η Εκκλησία, ο Άδωνις, Αριθμολογία, Συνωμοσιολογίες, τοΤηλεμάρκετινγκ, η αρχαία Ελλάδα, ο Πόλεμοςκαι ότι άλλο του ζητήσουν φυσικά τα «μανάρια» του!!!

 

Πληροφορίες

Χριστόφορος Ζαραλίκος – «Παραγγελιές»

Ημέρα: Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Έναρξη: 21:15, Διάρκεια: 90 λεπτά – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Νέα τοποθεσίαΘέατρο Αμαλία, Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη.

Εταιρία παραγωγής: Mother Productions

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market) και στο ταμείο του θεάτρου

Τιμές εισιτηρίων

Εισιτήριο Θέασης: 13€

Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές / ειδικές κατηγορίες με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 10€

Πόρτα: 15€

Πληροφορίες: Τηλ.: 6955212751