Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Οι Dub Inc έρχονται στον Πολυχώρο WE στη Θεσσαλονίκη

Η κορυφαία ευρωπαϊκή μπάντα της world reggae μουσικής σκηνής, όπως χαρακτηρίζεται από τους διοργανωτές, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη! Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου οι Dub Inc έρχονται στον Πολυχώρο WE (3ης Σεπτεμβρίου 3, τηλ. 2310 284700) να επιβεβαιώσουν την ιδιαίτερη σχέση αγάπης και ξέφρενου χορού που έχουν δημιουργήσει με το κοινό στην Ελλάδα!

Τα 6 μέλη του συγκροτήματος μαζί με τους 2 εκρηκτικούς frontmen θα καταλάβουν τη σκηνή του WE, καλώντας μας σε ένα ξεσηκωτικό μουσικό πάρτι και προσφέροντάς μας απλόχερα συναισθήματα και εικόνες από τις μουσικές τους περιπλανήσεις στα μονοπάτια της dub, ska και hip-hop.

Όσοι/ες πρόκειται να τους δουν ξανά, γνωρίζουν καλά ότι θα είναι μια από τις πιο δυνατές συναυλίες της σεζόν, ενώ όσοι/ες θα τους δουν για πρώτη φορά, ας έρθουν προετοιμασμένοι/ες να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία! Το σίγουρο είναι ότι οι Dub Inc θα μας χαρίσουν μια μαγική βραδιά που θα θυμόμαστε καιρό!, δηλώνουν οι διοργανωτές.

Πληροφορίες
* Early Birds 15€ [sold out]
* Υπόλοιπη Προπώληση 17€ [ηλεκτρονικά μέσω viva.gr & hardcopies στο WE από 1/9]
* Ταμείο 20€

Special guests: DUB GARDEN / After party: STEFANATTY

*Λίγα λόγια για τους DUB INC*
Με καταγωγή από το Saint-Etienne της Γαλλίας, οι Dub Inc σχηματίστηκαν το 1998 και κατά τη διάρκεια της σχεδόν 25ετους μουσικής τους πορείας, κατάφεραν να συνδυάσουν άψογα κλασσικoύς ήχους roots reggae με dub, dancehall, ska, hip-hop και αφρικανικές επιρροές, δημιουργώντας ένα μεθυστικό μουσικό υβρίδιο που συνοδεύεται από ιδιαίτερα φορτισμένους και κοινωνικά χρωματισμένους στίχους.
Με ανεξάρτητο πνεύμα και ισχυρή κοινωνική συνείδηση, αφοσιωμένοι στη μουσική, μακριά από τα φώτα των ΜΜΕ, οι Dub Inc έχουν καταφέρει να γίνουν ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα reggae στην Ευρώπη με συμμετοχές σε κάποια από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ παγκοσμίως, όπως Paleo, Francofolies, WOMAD, Rototom Sunsplash κα. Οι ξεσηκωτικές ζωντανές εμφανίσεις τους κερδίζουν δικαίως την αγάπη και αναγνώριση του κοινού.
Μετρώντας επτά στούντιο άλμπουμ, δύο EP και δύο ζωντανά άλμπουμ, αμέτρητα live σε όλο τον κόσμο, βραβεία, διακρίσεις, εκατομμύρια views και downloads, έχουν καταφέρει να διαμορφώσουν την προσωπική τους μουσική ταυτότητα. Το νέο τους άλμπουμ Millions (2019, Diversité) είναι μια δυνατή μίξη εμψυχωτικής ενέργειας, χαρακτηριστικής μελωδίας και μαχητικών στίχων.*Λίγα λόγια για τους Dub Garden*
Οι Dub Garden είναι μία trip hop / dub μπάντα από τη Θεσσαλονίκη.
Ethnic, blues, ambient και φυσικά dub διαθέσεις, με βαλκανικό προφίλ, δημιουργoύν ένα groove και μελωδικό σύνολο μεταφέροντας τον ακροατή σε μοναδικά dub garden μονοπάτια.
Mέλη μπάντας:
Victoria (vocals)
Marw (bass)
Dimitra Rem (keyboards, samples, synths)
Bill Raikopoulos (guitar)
Chrisostomos (drums)
Nikolas (Trumpet)
Northical (dubbing,FX, mixing)

*Λίγα λόγια για τον Stefanatty*
Ο Dj Stefanatty θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους reggae καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, γνωστός στο κοινό τόσο από την προσωπική του σταδιοδρομία ως Dj όσο και ως τραγουδιστής των One Drop Forward.

δ.τ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ