Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ για τη ΓΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομοσπονδιών και των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, μετά την κήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας από τα σωματεία, καλούν όλους τους συναδέλφους-ασφαλισμένους στον ΕΔΟΕΑΠ σε στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 της Τετάρτης 2 Nοεμβρίου 2022, ημέρα πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ, «προκειμένου να μπορούν να συμμετάσχουν όλοι στην κρίσιμη και σημαντική Συνέλευση του Ταμείου μας», επισημαίνουν οι Δημοσιογραφικές Ενώσεις και Ομοσπονδίες σε κοινή τους ανακοίνωση.

Τα Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και των Συνεργαζομένων Ενώσεων υπογραμμίζουν εν μέσω των συνθηκών που έχει διαμορφώσει η υγειονομική αλλά και η ενεργειακή κρίση, με την επιδείνωση των καθημερινών προβλημάτων και της αβεβαιότητας για κάθε εργαζόμενο, «τη σημασία της συλλογικής δύναμης και της μαζικής, δυναμικής συμμετοχής στη Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων», προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Συνεχίζουμε και Αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα, στηρίζοντας την αυτονομία του ΕΔΟΕΑΠ», επισημαίνουν οι Ενώσεις.

Διευκρινίζεται ότι στη στάση εργασίας συμμετέχουν όλοι οι συντάκτες, οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι τεχνικοί που εργάζονται σε όλα τα ιδιωτικά, δημόσια και δημοτικά ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά), στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και στα Γραφεία Τύπου, προκειμένου να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ