Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Εγκαίνια νέων εγκαταστάσεων της σχολής χορού All Star Dance

Η σχολή χορού All Star Dance, που ήδη μετρά 29 χρόνια δημιουργικής και επιτυχημένης λειτουργίας, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 21.00, θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια των εγκαταστάσεών της, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο περίπτερο 6 της ΔΕΘ-HELEXPO, στον πρώτο όροφο.

Η All Star Dance που διατηρεί σχολές χορού στην Καλαμαριά και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι η μεγαλύτερη σχολή χορού στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στα Βαλκάνια. Από το 1994 μέχρι σήμερα:

* Έχει προπονήσει πάνω από 4.500 αθλητές που έχουν κατακτήσει 131 πρωταθλήματα κατηγοριών και συνολικά 1,286 μετάλλια, μεταξύ αυτών και 4 Πανευρωπαϊκά.

* Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 760 επαγγελματίες

* Συνολικά κατάφερε να μπολιάσει πάνω από 12.500 ερασιτέχνες, έτσι ώστε  ν’ αγαπήσουν ακόμη περισσότερο τον χορό

Η δεύτερη σχολή χορού, άρχισε να λειτουργεί στην εκπνοή του 2019, στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO, σε έναν χώρο φιλόξενο, ανακαινισμένο και ιδανικό για τη διδασκαλία χορού, με τεράστιες αίθουσες 500τμ, βοηθητικούς χώρους εκγύμνασης, μαγευτικό μπαλκόνι 1.000τμ και το κυριότερο με δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης.

Εξαιτίας της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια και να λειτουργήσει σε κανονικές συνθήκες. Έτσι τώρα μετά από τρία χρόνια, ετοιμάζει ένα μεγάλο Grand Opening με ποτό, shows και πολύ χορό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ