Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Τιμητική εκδήλωση του Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ

«Η γεωλογία μέσα από τα μάτια των δικών μας ανθρώπων» είναι ο τίτλος της τιμητικής εκδήλωσης που διοργανώνεται από το Τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:30, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν τα μέλη του Τμήματος Γεωλογίας που αποχώρησαν κατά τη διάρκεια των ετών 2020 – 2022. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί συναυλία κλασικής μουσικής από τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέας Γενιάς, με ταυτόχρονη προβολή ορυκτών, πετρωμάτων και γεωτόπων του ελληνικού χώρου από το αρχείο του Καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ Βασιλείου Μέλφου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και απόφοιτους του Τμήματος Γεωλογίας, στην πανεπιστημιακή κοινότητα, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μία μουσική εκδήλωση με θέμα τη Γεωλογία.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του ΑΠΘ, Καθηγητής Χαράλαμπος Φείδας, και η Κοσμητόρισσα της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, Καθηγήτρια Χαρά – Μυρτώ – Αγάπη Χαραλάμπους.

«Οι αφυπηρετήσαντες συνάδελφοι αποτέλεσαν και αποτελούν μέρος της οικογένειας του Τμήματος Γεωλογίας. Παράλληλα με το ερευνητικό, διδακτικό και διοικητικό τους έργο, αφιέρωσαν σημαντικό μέρος της ζωής τους μέσα στο Πανεπιστήμιο δημιουργώντας σχέσεις φιλίας, συνεργασίας και εμπιστοσύνης. Το Τμήμα Γεωλογίας τους τιμά και τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους» αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ