Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Κ.Ο.Θ. για τη Χ.Α.Ν.Θ. για 10η χρονιά!

Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Κ.Ο.Θ. για τη Χ.Α.Ν.Θ. επέστρεψε φέτος εκεί απ’ όπου ξεκίνησε το 2012, στο κλειστό γυμναστήριο ‘Μίμης Τσικίνας’, το οποίο την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 γέμισε για μία ακόμα χρονιά με μικρούς και μεγάλους, που απόλαυσαν φέτος Χριστουγεννιάτικες μελωδίες μέσα από γνωστές ταινίες του Χόλυγουντ και αγαπημένα μιούζικαλς του Μπρόντγουεϊ, κάλαντα απ’ όλο τον κόσμο, αλλά και συνθέσεις από τον Σοστακόβιτς ως τον Λένον.

 

Η Κ.Ο.Θ., υπό τη μουσική διεύθυνση του Ανδρέα Τσελίκα, η σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη, ο τενόρος Γιάννης Φίλιας και η Μικτή Νεανική Χορωδία Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, σε διδασκαλία Μαρίας Έμμας Μελιγκοπούλου, χάρισαν μία όμορφη Χριστουγεννιάτικη μουσική βραδιά στο κοινό και χειροκροτήθηκαν θερμά.

 

Την εκδήλωση προλόγισαν η Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ. Ελένη Αθανασιάδου, ο Πρόεδρος του Ε.Τ.Ο.Σ./Κ.Ο.Θ. Στάθης Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

 

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε ο αποχαιρετισμός δύο αγαπημένων μουσικών της ορχήστρας, που συνταξιοδοτούνται μετά από την πολυετή προσφορά τους, του Βασίλη Βραδέλη (κόρνα) και της Ντέλιας Μιχαηλίδου (κρουστά). Οι συνάδελφοί τους στα αντίστοιχα όργανα, Τραϊανός Παπαδόπουλος και Δημήτρης Βίττης, ανέλαβαν το συγκινητικό αντίο εκ μέρους όλων των μελών της ορχήστρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ