Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Επεκτείνεται το ωράριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λαγκαδά

Στην επέκταση του ωραρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης προχωρά από τις 9 Ιανουαρίου 2023 ο Δήμος Λαγκαδά, μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μέχρι τώρα, η Δημοτική Βιβλιοθήκη λειτουργούσε από της 08.00 π.μ. έως τις 03.00 μ.μ. γεγονός το οποίο δυσκόλευε αρκετούς δημότες του Δήμου Λαγκαδά που δεν μπορούσαν να επισκεφθούν τον χώρο της Βιβλιοθήκης, αφού αρκετοί εξ αυτών εργάζονται τις πρωινές ώρες.

Καθώς η βιβλιοθήκη αποτελεί σημείο αναφοράς μιας σύγχρονης κοινωνίας, διασφαλίζοντας την εξοικείωση και την αγάπη για την ανάγνωση, ο Δήμος Λαγκαδά, μετά από σχετική εισήγηση της προέδρου της ΔΗΚΕ Λαγκαδά Ελισάβετ Κοτσώνη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας,  Πολιτισμού και Αθλητισμού, προχωρά στην επέκταση του ωραρίου από τις 08.00 π.μ. έως τις 08.00 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε σχετικό ενδιαφέρον από τους υπαλλήλους που εργάζονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη να εκτελούν τα καθήκοντά τους με κυλιόμενο ωράριο, ώστε η βιβλιοθήκη να μένει ανοιχτή και το απόγευμα.

Παράλληλα, με την ευκαιρία της απογευματινής λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, o χώρος πρόκειται να αξιοποιηθεί για τη διενέργεια και άλλων εκδηλώσεων.

info

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λαγκαδά

Ματαπά 3 και Λουτρών στον 2ο όροφο (πάνω από τη ΔΕΥΑΛ)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας :  23940 20840

Ε-mail: library@lagadas.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ