Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Η Polkar στον Πολυχώρο WE 

Η υπερμπάντα Polkar που λατρεύουν οι Σαλονικείς έρχεται για μια εκρηκτική βραδιά στον Πολυχώρο WE το Σάββατο 28 Ιανουαρίου! Καλεσμένος τους ο Ορέστης Χαλκιάς!

★ Λίγα λόγια για τους Polkar ★
Με μουσική που χαρακτηρίζεται ως “πανηγυρτζίδικη balkan”, oι “Polkar” ξεκίνησαν ως το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου έχοντας δίπλα του τον μουσικό Γιάννη Κυρατσό. Πήραν το όνομα τους μετά από ένα ταξίδι της μπάντας στη Σερβία το 2013. Στα σλάβικα “polkar” σημαίνει “μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα”. Στα live τους έχουν ως άξονα τη δημιουργία μιας ανοιχτής μουσικοθεατρικής performance σε διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, περνώντας αβίαστα από όλα τα μουσικά είδη που τους αφορούν.
Δημιουργήθηκαν πριν από 9 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη για τον ήχο τους, τον βαρύ βαλκανικό αέρα και τα ένδοξα χρόνια των ’90s που μεγάλωσαν στα μουσικά προβάδικα στα Άνω Λαδάδικα.

Έχουν κυκλοφορήσει δύο δισκογραφικές εργασίες, με τίτλους «Όλα αρχίζουν» και «4+1 τραγούδια για αγκαλιές» με τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει τα «Όλα αρχίζουν»«Το τραγούδι της καλής παντρειάς», «Η αγάπη χρόνια δεν κοιτά», «Caribbean girl», «Love me tonight», «Ο δεσμός» παρέα με την κομπανία κανταδόρων Τροβαδούροι της παλιάς Αθήνας“, «Αθήνα» και άλλα. Το τραγούδι «Η ζωή μου είναι σκατά» κυκλοφόρησε ανεξάρτητα ως solo project του Γιώργου Παπαγεωργίου σε συνεργασία με τον Σπύρο Γραμμένο, συγκεντρώνοντας ενθουσιώδη αποδοχή στο Youtube.

Polkar “Μαζί αγάπες μου!” Live
Guest Ορέστης Χαλκιάς
Σάββατο 28 Ιανουαρίου
Πολυχώρος WE (3ης Σεπτεμβρίου 3, Θεσσαλονίκη)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 || Η συναυλία ξεκινάει στις 22:00
Εισιτήρια: Προπώληση 8€ (περιορισμένος αριθμός, μόνο μέσω viva.gr) & 10€ (υπόλοιπη προπώληση) | Ταμείο 12€
Σημεία Προπώλησης: WE || Viva.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ