Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Συνάντηση Δαρδαμανέλη – Τσαπατάκη

Τον παραολυμπιονίκη στα 100m στο πρόσθιο Αντώνη Τσαπατάκη, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης.Ο διακεκριμένος αθλητής ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί κι αυτά που είναι σε εξέλιξη και αφορούν στα άτομα με αναπηρία.

«Έχουμε κατασκευάσει ράμπες και wcΑμεΑ σε όλα τα σχολεία και τα θέατρα του δήμου μας,αλλά και σε αθλητικούς χώρους όπως είναι το κολυμβητήριό μας και το ΔΑΚ. Επιπλέον εξασφαλίσαμε 1,8 εκ. ευρώ από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης για ράμπες, ενώ στα μεγάλα έργα που έχουμε προγραμματίσει, όπως η Βιοκλιματική Αναβάθμιση Κηφισιάς-Βότση, έχει προβλεφθεί η απρόσκοπτη διέλευση των ατόμων με αναπηρία», είπε ο κ. Δαρδαμανέλης.

Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο μεγάλος αθλητής, κατά τις μετακινήσεις του, αλλά και την αδιαφορία που επιδεικνύουν κάποιοι συμπολίτες μας, οι οποίοι παρκάρουν επάνω σε ράμπες και πεζοδρόμια.

«Όλοι μπορούν να βρεθούν σ’ αυτή τη θέση! Οφείλουν να δείχνουν όλοι  σεβασμό στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα» είπε ο κ. Τσαπατάκης.

Ο Παραολυμπιονίκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την ευαισθησία που δείχνει, αλλά και για την ενημέρωση σχετικά με τα έργα του Δήμου Καλαμαριάς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ