Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

The Great Gig – A tribute concert to Pink Floyd στο Principal Club Theater

Το μεγαλύτερο Pink Floyd Tribute Show στην Ελλάδα επιστρέφει στην ανανεωμένη σκηνή του Principal Club Theater το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, από τους αγαπημένους The Great Gig. Ένα οπτικοακουστικό αφιέρωμα δυόμιση και πλέον ωρών με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Pink Floyd μέσα από το σύνολο της δισκογραφίας τους και ένα απολαυστικό show με προβολές και sound effects θα μας ταξιδέψουν στο ένδοξο παρελθόν τους.

 

Οι Great Gig έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό της Θεσσαλονίκης αφού στις συναυλίες τους ερμηνεύουν με ιδιαίτερη πιστότητα την μουσική και τα τραγούδια των Pink Floyd προσφέροντας κάθε φορά στο κοινό τους μια μοναδική εμπειρία.

 

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στις αρχές του 2005. Με πρώτη του εμφάνιση τον Οκτώβριο του 2006, στον «Μύλο», στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι σήμερα, το συγκρότημα έχει εμφανιστεί σε διάφορες σκηνές στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 

Οι Great Gig είναι οι: Λευτέρης Κοντογιάννης (κιθάρες, φωνή), Θωμάς Βλιαγκόφτης (κιθάρα, φωνή), Μανώλης Πηλείδης (κιθάρα), Πέτρος Σπυριδέλης (μπάσσο, sound effects), Ηλίας Πετρίδης (πλήκτρα, sound effects), Βασίλης Στεργίου (τύμπανα), Βαγγέλης Μώκος (σαξόφωνο), Αρετή Βαλαβανοπούλου (φωνητικά), Γιώργος Οικονόμου (Video Projections, Sound effects)

 

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

THE GREAT GIG – A tribute concert to Pink Floyd

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Ώρα έναρξης στις 22:30

Τιμή εισιτηρίου – προπώληση 10€ @ Viva.gr

Τιμή εισιτηρίου στην είσοδο 12€

Πληροφορίες στο 2310.428088

Principal Club Theater, Mylos Area, Γεωργίου Ανδρέου 56, Θεσσαλονίκη

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ