Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
22.4 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_img

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Σάκης Τζακόπουλος

«Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Θα διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου». Την ανακοίνωση αυτή έκανε σήμερα 19/1 ο Σάκης Τζακόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ / Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην απόφαση αυτή, όπως τόνισε, τον οδήγησε η αγάπη του για την πόλη αλλά και η αγωνία του για το μέλλον της μετά τις χαμένες θητείες και ευκαιρίες.

Χαρακτηριστικά είπε «η Θεσσαλονίκη με τα συσσωρευμένα προβλήματα δεκαετιών έχει τελματώσει. Θα έλεγακαλύτερα έχει βαλτώσει στην ανυπαρξία και στην ανυποληψία.Ήρθε η ώρα να πιάσουμε το νήμα από την αρχή, να συγκρουστούμε με λανθασμένες νοοτροπίες και ξεπερασμένα στεγανά. Ήρθε η ώρα να δούμε γυμνή την αλήθεια και να λυτρωθούμε από τις αγκυλώσεις που μας κρατούσαν εγκλωβισμένους. Ήρθε η ώρα ,όλοι εμείς, οιΘεσσαλονικείς να γίνουμε πολίτες της πρωτοβουλίας και της δράσης. Στο ρόλο αυτό, θα πρέπει να το καταλάβουμε, δεν πρόκειται να μας αναπληρώσει κανείς».

Στόχος του υποψηφίου δημάρχου Σάκη Τζακόπουλου είναι να κινητοποιήσει όλους όσοι πιστεύουν ότι «την επόμενη των εκλογών ήρθε η ώρα για να αλλάξουν όλα».

«Δεν αρκούν τα λόγια. Χρόνια ακούμε υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Χρειάζονται αποφάσεις. Απαιτούνται έργα. Έχουμε το σχέδιο. Έχουμε και τη διάθεση της προσφοράς. Θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μιλώντας με ειλικρίνεια και δουλεύοντας σκληρά».

«Με την κίνησή μου έχω να προτείνω έναν άλλο δρόμο, μια διαφορετική προσέγγιση της πολιτικής, μια αλλαγή στάσης απέναντι σε όσους έχασαν τηνεμπιστοσύνη τους σε όλους και σε όλα. Τους προσκαλώ, λοιπόν, να κάνουμε μαζί μια καινούρια αρχή για την πόλη, μια καινούρια αρχή στη σχέση δημότη και δημοτικής αρχής» διευκρίνισε.

Υπογράμμισε ότι ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε όλοι, για μια πόλη πιο όμορφη, πιο καθαρή, πιο ανθρώπινη, πιο λειτουργική.

«Γνωρίζω την πόλη και τα προβλήματά της. Τα ζω καθημερινά, όπως όλοι. Μαζί θα την αλλάξουμε. Μαζί θα δώσουμε τις σωστές λύσειςΉρθε η ώρα να αγωνιστούμε όλοι, για μια πόλη πιο όμορφη, πιο καθαρή, πιο ανθρώπινη, πιο λειτουργική. Άλλωστε μας ενώνει όλους η δουλειά για την Θεσσαλονίκη».

Ως το τέλος Μαρτίου ο κος Τζακόπουλος θα ανακοινώσει τα 2/3 των υποψηφίων του συνδυασμού του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ